Eesti keelesIn English


Pärtel Tall



Name: Pärtel Tall
Born: 19.04.1977 in Tallinn

Education: 1995 Pelgulinna Secondary School of Tallinn
2000 Pedagogical University of Tallinn – art and drafting teacher

Occupation: Estonian National Oprea – assistant of the decoration department

Filmography
2008 „Carrot on the Beach“ clay Beta SP , DVD
2006 „Carrot of the theatre“ clay Beta SP , DVD
2003 „Carrot!“ ( debut ) clay 35mm,Beta SP, DVD

Exhibitions

1998 The book illustrations made in clay
2000 The book illustrations made in caly


M E N Ü Ü
  Mait Laas
  Kaarel Kurismaa
  Hardi Volmer
  Elbert Tuganov
  Julia Pihlak
  Aarne Ahi
  Mikk Rand
  Riho Unt
  Kalju Kurepõld
  Kristjan Taska
  Leho Mägedi
  Liisa Helminen
  Lisbeth Narud
  Marjut Rimminen
  Olav Villmann
  Peep Pedmanson
  Priit Tender
  Raivo Järvi
  Rao Heidmets
  Tõnis Sahkai
  Tauno Kivihall
  Toomas Massov
  Andres Mänd
  Andres Tenusaar
  Heikki Krimm
  Heino Pars
  Jaak Arro
  Janno Põldma
  Jelena Girlin
  Ülo Pikkov
  Urmas Jõemees
  Pärtel Tall
  Kaspar Jancis
  Girlin-Bassovskaja
  Mati Kütt
  Vallo Toomla
 
K O N T A K T
tel +372 6414 307
fax +372 6414 307
Niine 11, 10414, Tallinn ESTONIA
nukufilm@nukufilm.ee